طرز تهیه ترشی بامیه در کمتر از 30 دقیقه

به گزارش وبلاگ هلو، اگر به ترشی با طعم های نو علاقه دارید، به شما توصیه می کنیم که حتما ترشی بامیه را امتحان کنید.

طرز تهیه ترشی بامیه در کمتر از 30 دقیقه

خواص بامیه به قدری زیاد است که توصیه می گردد علاوه براینکه از آن در غذاهای مختلف استفاده می کنید، از ترشی بامیه نیز به عنوان دسر در کنار غذا بهره ببرید؛ طرز تهیه ترشی بامیه بسیار راحت و کم هزینه است که برای درست کردن آن احتیاج به تجربه در این زمینه ندارید؛ برای آشنایی با فوت و فن ترشی بامیه، تا سرانجام این مطلب با وبلاگ هلومگ همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی بامیه

  • سیر بزرگ و خرد شده 2 حبه
  • فلفل قرمز 1 یا 2 عدد
  • تخم شوید 1 قاشق چایخوری
  • بامیه کوچک 500 گرم
  • سرکه 2 فنجان
  • آب 2 فنجان
  • نمک 1 قاشق غذاخوری

چگونه ترشی بامیه درست کنیم؟

برای درست کردن ترشی بامیه و اینکه ظاهر بسیار زیبایی داشته باشد، حتما سعی کنید از بامیه های کوچک بهره ببرید؛ در صورتی که بامیه کوچک در دسترس نبود، می توانید بامیه های بزرگ را به صورت حلقه ای برش داده و بهره ببرید؛ گفتنی است که پخت ترشی بامیه 30 دقیقه زمان می برد؛ در نتیجه برای آموزش راحت ترین روش تهیه ترشی با ما همراه باشید.

مرحله اول

در ابتدا بامیه ها را شسته و برای ضدعفونی کردن آن، به مدت 5 دقیقه آن ها را درون آب نمک قرار دهید؛ سپس برای اینکه لیزی بامیه از بین برود، بامیه ها را به همراه سرکه و آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و بعد درون آبکش بریزید تا خنک گردد.

مرحله دوم طرز تهیه ترشی بامیه

در این فاصله تا بامیه ها خنک می شوند، در یک قابلمه ترکیب سرکه، آب و نمک ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید؛ بعد از به جوش آمدن مخلوط سرکه آن را کنار گذاشته تا خنک گردد.

مرحله سرانجامی طرز تهیه ترشی بامیه

در شیشه مناسب لایه اول را با فلفل قرمز، تخم شوید و سر پر کنید؛ سپس مقداری بامیه روی آن ریخته و مجدد از ترکیب فلفل، تخم شوید و سیر بهره ببرید و این روند را ادامه دهید تتا شیشه ها پر شوند. در نهایت مخلوط سرکه و آب نمک سرد شده را روی بامیه ها ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات کاربردی مهم در طرز تهیه ترشی بامیه

  • در صورتی که دوست ندارید شیره بامیه ها خارج شوند، هنگام پاک کردن آن سعی کنید سر بامیه را زیاد برش نزنید.
  • نوع سرکه در طعم نهایی ترشی شما بسیار اهمیت دارد؛ در نتیجه بهتر است از سرکه انگور بهره ببرید.
  • توجه داشته باشید که به هیچ وجه به جای مانده ترشی مورد استفاده را مجددا داخل ظرف اصلی نریزید.
  • در صورتی که علاقه دارید ترشی بامیه شما زیاد نرم نگردد، هنگام تهیه آن، بامیه ها را نجوشانید.
  • در صورتی که ترشی کمی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید.

خواص بامیه

اگر بامیه دوست ندارید و آن را از فهرست برنامه غذایی خود حذف نموده اید، بهتر است که با خواص این ماده غذایی اعجاب انگیز آشنا شوید.

دفع سموم با خوردن بامیه

ماده لزج درون بامیه باعث می گردد که مواد زائد و سموم در دستگاه گوارش از بدن خارج گردد.

یاری به کاهش وزن

بامیه سرشار از فیبر است و علاوه بر آن پلی ساکاریدهای موجود در این گیاه باعث می گردد که سوخت و ساز بدن افزایش یابد که در نهایت منجر به کاهش وزن می گردد.

جلوگیری از بیماری قلبی

این خوراکی به علت دارا بودن ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مختلفی به افراد یاری می نماید تا خطر بیماری های قلبی و عروقی در افراد کاهش یابد.

پیشنهاد مطالعه: با تهیه ترشی تربچه در مهمانی های خود خاص بدرخشید + ویدئومنبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه ترشی بامیه در کمتر از 30 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بامیه در کمتر از 30 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید