نحوه برگزاری سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی تشریح شد

به گزارش وبلاگ هلو، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به برنامه ریزی ها برای برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی گفت: برپایی این نمایشگاه مانند برپایی جشنواره غذا و فست فود نیست.

نحوه برگزاری سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی تشریح شد

به گزارش وبلاگ هلو، مریم جلالی ظهر امروز سه شنبه 13 دی 1401 در نشست با تعدادی از مدیران و کارشناسان حوزه صنایع دستی که معاونان صنایع دستی استان ها نیز به صورت وبیناری حضور داشتند، با بیان این مطلب اظهار کرد: سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی و هفتمین جشنواره فجر صنایع دستی را در حالی برگزار می کنیم که این دو رویداد به بلوغ رسیده است. درباره برگزاری این دو رویداد باید توجه داشته باشیم که چگونگی برگزاری آن ها معطوف به چیستی برگزاری است.

معاون صنایع دستی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت های حوزه صنایع دستی بسیار بالا و ارزشمند است، باید نقش خود را در این دو رویداد به خوبی ایفا کنیم و دستاوردها و برون داد یک ساله خود را در سی وششمین نمایشگاه باید به شکل بسیار خوب به نمایش بگذاریم.

جلالی یادآور شد: ایده های خلاقانه در برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی بسیار اهمیت دارد و باید از ایده های خلاقانه در برگزاری سی وششمین نمایشگاه نیز استفاده کرد. سه مأموریت مهم این وزارتخانه هر سه مرتبط با حوزه مالی، فرهنگی و اجتماعی است و این سه حوزه کاملاً جامع است و با هم هماهنگی و هم پیوستگی دارند.

این مقام مسئول با آنالیز و مقایسه نحوه برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در بعضی از کشورهای مختلف، اظهار کرد: ایده های خوب و برنامه های مجذوب نماینده در برگزاری این نمایشگاه ها می تواند در نمایشگاه صنایع دستی تهران نیز به کار گرفته گردد که هر کدام از آن ها می تواند باعث مجذوب نمایندهیت بیشتر برگزاری نمایشگاه صنایع دستی کشورمان باشد. باید برای هر غرفه داستان ایجاد کنیم و از ظرفیت هنر روایی برای معرفی صنایع دستی و هنرهای سنتی استفاده کنیم.

او با اشاره به وجود اقوام مختلف در تهران یادآور شد: ادارات کل استانی باید بتوانند با ایجاد یک سازوکار صحیح و برنامه ریزی دقیق شرایط و زمینه حضور شهروندان استان های مختلف ساکن تهران را برای حضور و بازدید از این نمایشگاه فراهم نمایند.

سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی باید شنیدنی و دیدنی باشد/ برگزاری هم زمان نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی نویدبخش انسجام سازمانی است

جلالی گفت: نمایش مد ایرانی و استفاده از رنگ و هنر و نیز نمایش نماد هر شهر و استان باید در برپایی غرفه ها مدنظر قرار گیرد.

او اضافه کرد: فرهنگ سازی و ترغیب برای حضور مشتریان و خرید آن ها، توسعه کانال های توزیع و بازارهای فروش، تقویت ارتباط بین تولیدنمایندگان و توزیع نمایندگان، تقویت ارتباط بین سیاستگذار و زنجیره ارزش، توجه به طرح های تازه و نوآورانه و ایجاد زیرساخت های فناورانه و رسانه ای شش اقدام مهم و راهبرد اساسی است که در برگزاری سی وششمین نمایشگاه صنایع دستی باید مدنظر قرار گیرد.

جلالی بیان کرد: برگزاری کارگاه های خود اقتصاد، برنامه ریزی برای حضور هرچه بیشتر و بهتر بچه ها، استفاده از هنر روایی برای معرفی صنایع دستی، ایجاد کاربری تازه برای بعضی از محصولات صنایع دستی قدیمی، استفاده از خرد جمعی و نظرات همگانی، ارتباط با کانال های توزیع آنلاین و … از دیگر راهبردهایی است که در برگزاری نمایشگاه می تواند مدنظر قرار گیرد.

او در ادامه گفت: جشنواره صنایع دستی فجر سال جاری به شکل ویژه و پررنگ برگزار خواهد شد و درخواست و دعوت من از همه همکاران استانی این است که در این جشنواره به شکل پررنگ حضور یابند.

جلالی با اشاره به تدوین سه گام اجرایی در حوزه صنایع دستی اعلام نمود: گام سوم ما در حوزه صنایع دستی ثبت ملی و جهانی شهرها و روستاهای صنایع دستی است. در این حوزه نیز همکاران استانی باید آمادگی کامل داشته باشند.

معاون صنایع دستی کشور با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه گردشگری اضافه کرد: برگزاری همزمان دو نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی نویدبخش انسجام و یکپارچگی سازمانی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

منبع: دنیای سفر

به "نحوه برگزاری سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی تشریح شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه برگزاری سی و ششمین نمایشگاه صنایع دستی تشریح شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید