ویرجین گالاکتیک از طرح هواپیمای ابرصوتی اش رونمایی می نماید
به گزارش وبلاگ هلو، شرکت ویرجین گالاکتیک از طرح هواپیمایی که می تواند با سرعتی سه برابر سرعت صوت پرواز کند و با همکاری شرکت های بوئینگ و رولزرویس ساخته می گردد، رونمایی کرد.

به گزارش وبلاگ هلو به نقل از گیک وایر برنامه ساختن این هواپیمای ابرصوتی جدا از برنامه ساخت هواپیمای فضای زیرمداری کشتی فضایی دو (SpaceShipTwo) است که قرار است عملیات تجاری آن در بندر فضایی آمریکا در ایالت نیومکزیکو آغاز گردد.
-
پرده برداری از فضاپیمای مسافربر
این اعلام افزایش تمرکز این شرکت بر فراوری هواپیماهای پرسرعت را نشان می دهد که با سرمایه گذاری 20 میلیون دلاری شرکت HorizinX وابسته به شرکت بوئینگ و همکاری با سازمان فضایی آمریکا در پروژه های ابرصوتی انجام می گردد.
ویرجین گالاکتیک در این راه با رقابت سایر بازیگران صنعت هوافضا روبرو است که آنها هم به دنبال احیای مسافرت های ابرصوتی هستند: از شرکت های اسپیس ایکس و لاکهید مارتین گرفته تا استارت آپ Boom Supersonic که خود ویرجین کالاگتیک سال ها پیش با آن همکاری می کرد.
ویرجین گالاکتیک می گویند تفاهنامه ای با شرکت رولزرویس برای ساختن سیستم رانش موتوری این هواپیما امضا نموده است و در حال بازبینی ایده این هواپیما با ناسا است و همچنین با سازمان هواپیمایی فدرال آمریکا برای دریافت مجوزهای لازم در حال مذاکره است.
شاخص های اساسی طراحی این هواپیما بر اساس ساختن هواپیمایی با بال های مثلثی با سرعت 3 ماخ (سه برابر سرعت صوت) است که توانایی حمل 9 تا 19 مسافرت ررا در ارتفاع بالای 20 هزار متری زمین دارد.
همچنین امکان ساختن کابین های شخصی بر حسب نیازهای مسافران از جمله جایگاه های بیزنس کلاس و فرست کلاس هم وجود دارد.
این هواپیما بر اساس زیربنای فرودگاه های موجود طراحی خواهد شد و در راستا استفاده از سوخت های پاک هوانوردی پیشگام خواهد بود.
این شرکت هنوز زمان بندی برای فراوری این هواپیما اعلام ننموده است با این وجود واکنش اولیه بازار به اعلام این طر مثبت بوده است و قیمت سهام ویرجین گالاکتیک در معاملات روز پنجشنبه افزایش یافت.
سفرهای هوایی ابرصوتی تجاری با بازنشسته شدن هواپیماهای مسافربری بریتانیایی- فرانسوی کنکورد به خاطر نگرانی درباره هزینه ها و محدودیت ها درباره شکستن دیوار صوتی به کناری گذاشته شد.
اما در سال های اخیر ناسا و چندین شرکت خصوصی هوافضایی به دنبال تکنولوژی های شکستن خاموش دیوار صوتی بوده اند تا پروازهای ابرصوتی را مطلوب تر و سازمان های ناظر را برای دادن مجوز قانع کند.
منبع: همشهری آنلاین