با خوردن این خوراکی ها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
به گزارش وبلاگ هلو، تهران (پانا) - پژوهشگران دریافتند خوردن سبزی و میوه می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر یاری کند.

به گزارش وبلاگ هلو، یک مطالعه نو که در مجله ای علمی منتشر شده، نشان داده است که افرادی که علائم زوال عقل ندارند، حداقل یک وعده سبزیجات برگدار در روز مصرف نموده اند.
براساس این مطالعه، این افراد کمتر در معرض خطر زوال شناختی و از دست دادن حافظه هستند. اگر بیماری مبتلا به آلزایمر در خانواده شما وجود دارد، این بدان معنا نیست که ابتلای شما نیز اجتناب ناپذیر است. با این حال، خوردن سبزیجات برگدار به طور منظم می تواند به جلوگیری از زوال عقل و بهبود سلامت کلی یاری شما یاری کند.
فهرست سبزیجات و میوه هایی که مصرف منظم آن ها توصیه می گردد عبارتند از میوه های رنگارنگ، سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کاهو، غلات کامل.
برای مثال، سبزی های برگدار غنی ترین منابع اسید فولیک، ویتامین A، ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند که همگی باعث سلامت طولانی مدت مغز می شوند.
چندین مطالعه نشان داده اند که چگونه رژیم غذایی نقش کلیدی در پیری و سلامت شناختی ایفا می نماید. کارشناسان می گویند غذا یکی از برترین راه ها برای جلوگیری از اختلالات شناختی با افزایش سن است.
زوال عقل یکی از مهم ترین علل ناتوانی و از دست دادن استقلال برای سالمندان است. زوال عقل در اثر انواع بیماری ها و آسیب های مغزی مانند بیماری آلزایمر یا سکته ایجاد می گردد.
منبع: خبرگزاری پانا