طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکوییت کرم دار

به گزارش وبلاگ هلو، خبرنگارانـ دسر ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. دسر ها پای ثابت مهمانی ها و یکی از اصلی ترین منو های خوشمزه رستوران ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن ها به هضم بهتر غذا یاری می نماید و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می روند. دسر ها در طعم های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه می شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.

طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکوییت کرم دار

دسر شکلاتی یکی از انواع دسر های محبوب و پر هوادار است که به علت داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. این دسر شکلاتی که با بیسکوییت کرم دار تهیه می گردد، طعم بسیار خاص و دلچسبی دارد که پیشنهاد می کنیم حتما آن را در منزل تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر شکلاتی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این دسر تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی

بیسکوییت شکلاتی کرم دار: 12 عدد

کره: 2 قاشق غذاخوری

پودینگ وانیلی: 1 بسته

شیر: 2 لیوان

شکلات چیپسی شیری: نصف لیوان

خامه صبحانه: نصف لیوان

روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

نکات مربوط به پودینگ

پودینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می گردد و برای اینکه دارای غلظت باشد، معمولا به آن نشاسته یا پودر ژلاتین می زنند. پودینگ آماده در بسته هایی شبیه به بسته های پودر ژله در بازار موجود است که می توانید آن را تهیه کنید و با توجه به دستوری که روی بسته آن درج شده است، پودینگ را آماده کنید. اگر به پودینگ های بسته بندی و آماده بازاری علاقه ای ندارید، می توانید خودتان آن را در منزل و با ساده ترین روش تهیه کنید.

در مرحله اول شیر، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. باید مواد را مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. در آخر وانیل را به آن اضافه کنید و شعله اجاق گاز را خاموش کنید. پودینگ باید کاملا خنک شده باشد تا بتوانید برای تهیه دسر شکلاتی از آن بهره ببرید. برای تهیه پودینگ می توانید هم از نشاسته گل و هم از نشاسته ذرت بهره ببرید؛ اما نشاسته ذرت طعم دل پذیرتری به پودینگ می دهد.

طرز تهیه دسر شکلاتی

1 ـ ابتدا بیسکوییت های کرم دار را کاملا خرد کنید؛ سپس دو سوم آن را جدا و با کره آب شده مخلوط کنید و یک سوم دیگر را ساده نگه دارید.

2 ـ یک بسته پودینگ وانیلی را با دو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس بیسکوییت خرد شده ساده را به پودینگ اضافه و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

3 ـ خامه صبحانه را گرم کنید تا باز گردد؛ ولی دقت کنید که خامه نجوشد؛ سپس شکلات چیپسی را داخل خامه فرم گرفته بریزید تا آب گردد و بعد روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4 ـ در مرحله آخر داخل ظرف های تک نفره دسر ابتدا دو قاشق از مخلوط بیسکوییت خرد شده و کره را بریزید؛ سپس مقداری از مخلوط پودینگ و بیسکوییت را داخل ظرف بریزید تا جایی که ظرف تقریبا پر گردد و در آخر روی ظرف را با مقداری از مخلوط خامه و شکلات پر کنید. حالا ظرف های دسر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سفت گردد و خودش را بگیرد. قبل از سرو روی ظرف دسر شکلاتی را با پودر کاکائو و بیسکوییت تزیین کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکوییت کرم دار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکوییت کرم دار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید