طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
به گزارش وبلاگ هلو، شاید برای شما جالب باشد که با قارچ بتوانید یک دلمه سریع و راحت تهیه کنید. برای ریختن مواد دلمه شما می توانید ابتکار به خرج بدید از هر موادی که اهل خانه و خانواده دوست دارند بهره ببرید

دلمه قارچ از دسته غذا های فوری و سبک می باشد که به راحتی می توانید تهیه کنید. دلمه قارچ را به عنوان یک میان وعده یا وعده اصلی سبک می توان نام برد.
شاید برای شما جالب باشد که با قارچ بتوانید یک دلمه سریع و راحت تهیه کنید. برای ریختن مواد دلمه شما می توانید ابتکار به خرج بدید از هر موادی که اهل خانه و خانواده دوست دارند بهره ببرید:
قارچ نیم کیلوگرم
سینه مرغ یک عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به اندازه لازم
آرد سه قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
کره 50 گرم
سینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغن زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید گردد و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه ای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید و در سرانجام، سس گوجه فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد.
پایه های قارچ را جدا کنید و قسمت های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید. آنگاه آرد سفید را در کره تفت دهید و کم کم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نگردد و یک مایع صاف به دست آید و بگذارید کمی خنک گردد.
درون قارچ ها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید