طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی

به گزارش وبلاگ هلو، بادام زمینی یکی از طعم های محبوب و پرطرفدار در دنیا است، ترکیب این خوراکی خوشمزه با بافت لطیف و اسفنجی کیک بسیار لذت بخش و دلپذیر ایجاد می نماید. طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی با طرز تهیه کیک ساده تفاوت چندانی ندارد و اصلا پیچیده نیست. در ادامه طرز تهیه این براونی خاص را بخوانید تا در مهمانی هایی که پیش رو دارید از این دستور تهیه بهره ببرید.

طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کیک براونی با طعم بادام زمینی

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو سوم فنجان
  • کره بادام زمینی دو سوم فنجان
  • شکر قهوه ای یک و نیم فنجان
  • شکر نصف فنجان
  • تخم مرغ(بزرگ) چهار عدد
  • عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
  • آرد همه منظوره دو فنجان
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شکلات (خرد شده) 300 گرم

طرز تهیه کیک براونی با طعم بادام زمینی

مرحله اول

قبل از آماده کردن مواد کیک، ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، کره، کره بادام زمینی، شکر و شکر قهوه ای را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را تک به تک درون کاسه بریزید و بعد از هر تخم مرغ مایه را به خوبی هم بزنید.

مرحله دوم

نمک، بیکینگ پودر، عصاره وانیل و آرد را به مایه اضافه نموده و آن ها را با هم مخلوط کنید تا یک مایه خمیری شکل درست گردد. سپس تکه های شکلات را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

قالب فر را کمی چرب کنید یا روی آن کاغذ روغنی نسوز پهن کنید، سپس مایه را درون یک قالب فر به مقدار 33 در 22 سانتی متر بریزید و خوب آن را پهن کنید تا تمام قالب را به صورت یکنواخت بپوشاند.

مرحله چهارم

قالب را درون فری که از قبل گرم نموده اید بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزد. بعد از پختن کیک را از قالب دربیاورید و اجازه دهید تا خنک گردد. حالا کیک شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید