شیرینی قندی بدون فر، خوشمزه و به روش خانگی

به گزارش وبلاگ هلو، شیرینی های خانگی که بدون فر تهیه می شوند، همواره هواداران خود را دارند. امروز شیرینی قندی را به شما یاد می دهیم.

شیرینی قندی بدون فر، خوشمزه و به روش خانگی

شیرینی قندی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است و در این آموزش قرار است آن را بدون احتیاج به فر درست کنیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قندی بدون فر

  • آرد قنادی 1.5 پیمانه
  • روغن جامد ½ پیمانه
  • پودر قند ⅔ پیمانه
  • پودر هل 1 قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق مرباخوری
  • زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد یا خرفه برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی قندی بدون فر در ابتدای کار شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب یک تابه مناسب را با دم کنی می پوشانیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا به خوبی گرم گردد.

مرحله دوم

در این مرحله روغن جامد را به همراه پودر قند و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت 3 تا 5 دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگ آن روشن گردد.

مرحله سوم

حالا آرد را الک می کنیم و با بیکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس در دو مرحله به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با نوک انگشت به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه شکل بگیرد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که خمیر را نباید ورز دهیم، چون به روغن می افتد و در نتیجه خشک می گردد. در ادامه خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، به یکی پودر کاکائو و به دیگری زعفران دم نموده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را با نوک انگشت ورز می دهیم تا به صورت یکدست رنگی شوند. در ادامه کف تابه یک کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس به میزان یک گردو از خمیر برداشته و آن را به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ششم

خمیرها را پس از شکل دادن درون تابه می چینیم و مقداری کنجد یا تخم خرفه روی آن ها می پاشیم. در ادامه در تابه را با دم کنی می پوشانیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 20 دقیقه بپزند تا اطرافشان کمی طلایی گردد. این کیک را در کنار مربای پوست پرتقال، خوشمزه ترین طعم زمستانی نوش جان کنید.

مرحله هفتم از تهیه شیرینی قندی بدون فر

پس از اینکه اطراف شیرینی ها رنگ گرفت، زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها از حرارت بیفتند. در نهایت شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا نموده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی پزی کیک دبل چاکلت بدون فر، راحت و خوش طعم را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "شیرینی قندی بدون فر، خوشمزه و به روش خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی قندی بدون فر، خوشمزه و به روش خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید